Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Vineri, 07 Februarie 2020
07 Februarie 2020 In Știri

stiri sportÎNSCRIERILE PE OPȚIUNI LA DISCIPLINA EDUCAȚIE FIZICĂ PENTRU SEMESTRUL II SE FAC ONLINE ÎN PERIOADA 03.02.-21.02.2020.

https://inscrieresportulbsibiu.site/

DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 21 FEBRUARIE - ORA 22:00

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Nota: Daca nu mai puteti sa va inscrieti la anumite sporturi in anumite intervale orare, inseamna ca toate locurile au fost ocupate. Acesta e motivul pentru care acele pozitii sunt blocate.

PASUL 1 - Cititi instructiunile de utilizare din aceasta pagina si apasati butonul “VREAU SA MA INSCRIU”.

PASUL 2 - Cititi in intregime regulamentul de desfasurare a orelor de sport si apasati butonul “PASUL URMATOR”.

PASUL 3 - Ora de sport se desfasoara in doua locatii, la sala de sport a Facultatii de Stiinte si la sala de sport a Academiei Fortelor Terestre. La acest pas trebuie sa ALEGETI LOCATIA dorita apasand butonul cu numele salii alese.

PASUL 4 - Orele de sport se desfasoara o data la doua saptamani. La acest pas trebuie sa alegeti in care saptamana doriti sa luati parte la ora de sport - PARA SAU IMPARA.

PASUL 5 - In cadrul orelor de sport se practica mai multe sporturi, la acest pas fiind necesara alegerea celui dorit (la sala Ion Ratiu se practica badminton, baschet, volei si fotbal, iar la sala de la AFT se practica fitness, fotbal si tenis de masa).

PASUL 6 - Dupa ce ati apasat pe butonul cu sportul dorit, va aparea un calendar din care veti putea alege ziua saptamanii in care doriti sa va prezentati la ora de sport (la sala Ion Ratiu activitatile se desfasoara de luni pana vineri, la fel pentru sala de la AFT.

PASUL 7  - Selectati INTERVALUL ORAR dorit din ziua aleasa.

PASUL 8 - In acest stagiu e necesar sa completati toate campurile din fereastra deschisa dupa ce ati selectat intervalul orar dorit. Datele necesare sunt numele, prenumele, emailul, o parola (se va crea automat un cont din cadrul caruia veti putea verifica detaliile inscrierii dumneavoastra – va puteti loga cu emailul si parola pentru vizualizarea profilului), facultatea si specializarea (pot fi selectate dintr-o lista) si anul in care sunteti (poate fi selectat dintr-o lista). Pentru a fi aprobata inscrierea, e necesar sa folositi date reale. Imediat dupa inscriere veti fi redirectionat catre pagina de profil.

07 Februarie 2020 In Știri

stire cupadeschiUniversitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin specialiştii Facultăţii de Ştiinţe și cei ai asociaţiei Alumni ULBS, în colaborare cu: Visma, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Arena Platoș, Centrul Aria, are plăcerea de a vă invita să participați la ediţia a VII-a a Cupei Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu la Schi și Snowboard, ce va avea loc în data de 15 februarie 2020 ora 09.00, la Arena Platoș.

Înscrierile se fac online până la data de 14.02, ora 10:00 pe site-ul evenimentului la http://evenimente.ulbsibiu.ro/event.cupadeschi .

Pentru informații vă rugăm sa intrați pe site-ul competiței, iar în cazul unor lămuriri suplimentare puteți apela numărul de telefon: 0721 371 177 Olimpiu Savu – director concurs.

Vă așteptam cu drag!

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Vineri, 07 Februarie 2020
joomla visitor