Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Mai 2023
29 Mai 2023 In Știri

Pentru obținerea creditelor aferente disciplinei Elaborarea lucrării de licență/disertație, studenții vor întocmi un Raport privind elaborarea lucrării de licență/disertație, pe care îl vor trimite prin email coordonatorului științific al lucrării până în data de 05.06.2023.

Raportul privind elaborarea lucrării de licență/disertatie trebuie transmis de către fiecare student din anul III licență și anul II master al Facultății de Științe Economice, indiferent dacă dorește să susțină lucrarea de licență/disertație în sesiunea iulie 2023 sau ulterior.

Dacă Raportul nu este trimis până la finele sesiunii de restanțe (iunie 2023), se echivalează cu neprezentarea la examenul aferent disciplinei Elaborarea lucrării de licență, care atrage drept consecință imposibilitatea încheierii situației matricole.

23 Mai 2023 In Știri

Dragi studenți,

Cererile pentru solicitarea unui loc de tabără (Anexa nr. 4) se depun la secretariat EM4 în perioada 24 mai – 14 iunie 2023 între orele 9-15 sau pe email la adresa secretariatzi.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cererile semnate de studenți vor fi însoțite de documentele justificative care atestă implicarea în activități extracurriculare sau încadrarea în unul dintre cazurile sociale prevazute la art. 5 alin (1) lit. a) conform art. 13 alin.2 din Metodologia privind organizarea taberelor sudențești.

 

Adresa-Tabere-ULBS.pdf

Anexa 4 cerere tabere studentesti 2023.docx

Calendar tabere.pdf

Metodologie Tabere studentedti MO Partea I nr. 407Bis.pdf

Nota repartitie tabere studentesti 2023.pdf

Tabere studentesti facultati.pdf

 

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Mai 2023
joomla visitor