Stiinte Economice

Tutori

Tutori 2019-2020

  NUME SI PRENUME SPECIALIZAREA ANUL TUTORIAT PRACTICA EMAIL
1 POPSA ROXANA ECTS I X   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2 BRATU RENE FB I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3 SERBAN ANCA MN I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4 TICHINDELEAN MIHAI MK I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5 PETRASCU DANIELA CIG I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6 POPA CRISTINA BA I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7 FUCIU MIRCEA ECTS II X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8 SBARCEA IOANA FB II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9 FRĂTICIU LUCIA MN II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10 PENTESCU ALMA MK II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11 MARINA ALEXANDRA CIG II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12 BALTADOR LIA BA II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13 STOICA EDUARD ECTS III X   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
14 ORASTEAN RAMONA FB III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
15 POPESCU DORIS MN III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16 OPREANA ALIN MK III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
17 MIHAIU DIANA CIG III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18 VINEREAN SIMONA BA III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sunteți aici: Home Studenți Tutori
joomla visitor