Stiinte Economice

Tutori

Tutori 2020-2021

  NUME SI PRENUME SPECIALIZAREA ANUL TUTORIAT PRACTICA EMAIL
1 TROANCA DUMITRU ECTS I X   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2 BARBU LILIANA FB I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3 POPESCU DORIS MN I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4 OPREANA ALIN MK I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5 POP IOANA CIG I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6 VINEREAN SIMONA BA I X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7 POPSA ROXANA ECTS II X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8 BRATU RENATE FB II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9 SERBAN ANCA MN II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10 TICHINDELEAN MIHAI MK II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11 PETRASCU DANIELA CIG II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12 POPA CRISTINA BA II X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13 FUCIU MIRCEA ECTS III X   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
14 SBARCEA IOANA FB III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
15 FRATICIU LUCIA MN III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16 PENTESCU ALMA MK III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
17 MARINA ALEXANDRA CIG III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18 BALTADOR LIA BA III X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sunteți aici: Home Studenți Tutori
joomla visitor