Stiinte Economice

Tutori

Anul universitar: 2021-2022

Nr. Crt. Nume prenume cadru didactic Programul de studu An Nr. St. Tutore an Tutore practică Adresă de Email
  Licență 
1 Mihai Țichindelean BA I 51 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2 Andreea Bogoslov CIG I 75 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3 Sorin Terchila ECTS I 75 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4 Daria Sitea FB I 77 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5 Nancy Panța MN I 87 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6 Monica Țichindelean MK I 59 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7 Răzvan Șerbu BA II 28 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8 Bogdan Mârza CIG II 70 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9 Eugen Popescu ECTS II 52 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10 Diana Mihaiu FB II 48 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11 Paul Lucian MN II 57 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12 Radu Șerban MK II 31 X X Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13 Simona Vinerean BA III 27 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
14 Ioana Pop CIG III 66 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
15 Dumitru Troancă ECTS III 60 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16 Liliana Barbu FB III 52 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
17 Doris Popescu MN III 54 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18 Alin Opreana MK III 29 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Master
1 Roxana Popșa B02 I 26 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2 Anca Șerban B04 I 46 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3 Renate Bratu B06 I 28 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4 Daniela Petrașcu B08 I 39 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5 Cristina Popa C01 I 29 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6 Mircea Fuciu B02 II 32 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7 Alma Pentescu B04 II 41 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8 Ioana Sbârcea B06 II 22 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9 Alexandra Marina B08 II 37 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10 Lia Baltador C01 II 29 X - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sunteți aici: Home Studenți Tutori
joomla visitor