Stiinte Economice

Tutori

Anul universitar: 2021-2022

Nr. crt. Nume prenume cadru didactic Programul de studiu An Tutore an Tutore practică Adresă de email
Licență
1.   Răzvan Șerbu BA I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2.   Bogdan Mârza CIG I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3.   Eugen Popescu ECTS I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4.   Diana Mihaiu FB I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5.   Paul Lucian MN I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6.   Radu Șerban MK I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7.   Simona Vinerean BA II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8.   Ioana Pop CIG II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9.   Dumitru Troancă ECTS II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10.     Liliana Barbu FB II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11.     Doris Popescu MN II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12.     Alin Opreana MK II x  x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13.     Cristina Popa BA III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
14.     Daniela Petrașcu CIG III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
15.     Roxana Popșa ECTS III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16.     Renate Bratu FB III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
17.     Anca Șerban MN III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18.     Mihai Țichindelean MK III x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Master
1.   Mircea Fuciu B02 I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2.   Alma Pentescu B04 I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3.   Ioana Sbârcea B06 I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4.   Alexandra Marina B08 I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5.   Lia Baltador C01 I x  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6.   Alin Opreana B02 II - x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7.   Alin Opreana B04 II - x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8.   Ramona Orăștean B06 II - x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9.   Renate Bratu B08 II - x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10.     Mihai Țichidelean C01 II - x  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sunteți aici: Home Studenți Tutori
joomla visitor