Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Înscriere la sport, anul 1 și 2

07 Februarie 2020 In Știri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

stiri sportÎNSCRIERILE PE OPȚIUNI LA DISCIPLINA EDUCAȚIE FIZICĂ PENTRU SEMESTRUL II SE FAC ONLINE ÎN PERIOADA 03.02.-21.02.2020.

https://inscrieresportulbsibiu.site/

DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 21 FEBRUARIE - ORA 22:00

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Nota: Daca nu mai puteti sa va inscrieti la anumite sporturi in anumite intervale orare, inseamna ca toate locurile au fost ocupate. Acesta e motivul pentru care acele pozitii sunt blocate.

PASUL 1 - Cititi instructiunile de utilizare din aceasta pagina si apasati butonul “VREAU SA MA INSCRIU”.

PASUL 2 - Cititi in intregime regulamentul de desfasurare a orelor de sport si apasati butonul “PASUL URMATOR”.

PASUL 3 - Ora de sport se desfasoara in doua locatii, la sala de sport a Facultatii de Stiinte si la sala de sport a Academiei Fortelor Terestre. La acest pas trebuie sa ALEGETI LOCATIA dorita apasand butonul cu numele salii alese.

PASUL 4 - Orele de sport se desfasoara o data la doua saptamani. La acest pas trebuie sa alegeti in care saptamana doriti sa luati parte la ora de sport - PARA SAU IMPARA.

PASUL 5 - In cadrul orelor de sport se practica mai multe sporturi, la acest pas fiind necesara alegerea celui dorit (la sala Ion Ratiu se practica badminton, baschet, volei si fotbal, iar la sala de la AFT se practica fitness, fotbal si tenis de masa).

PASUL 6 - Dupa ce ati apasat pe butonul cu sportul dorit, va aparea un calendar din care veti putea alege ziua saptamanii in care doriti sa va prezentati la ora de sport (la sala Ion Ratiu activitatile se desfasoara de luni pana vineri, la fel pentru sala de la AFT.

PASUL 7  - Selectati INTERVALUL ORAR dorit din ziua aleasa.

PASUL 8 - In acest stagiu e necesar sa completati toate campurile din fereastra deschisa dupa ce ati selectat intervalul orar dorit. Datele necesare sunt numele, prenumele, emailul, o parola (se va crea automat un cont din cadrul caruia veti putea verifica detaliile inscrierii dumneavoastra – va puteti loga cu emailul si parola pentru vizualizarea profilului), facultatea si specializarea (pot fi selectate dintr-o lista) si anul in care sunteti (poate fi selectat dintr-o lista). Pentru a fi aprobata inscrierea, e necesar sa folositi date reale. Imediat dupa inscriere veti fi redirectionat catre pagina de profil.

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri Înscriere la sport, anul 1 și 2
joomla visitor