Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Martie 2022
30 Martie 2022 In Știri

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANII II ȘI III LICENȚĂ CARE AU REFACERI DE CREDITE DN ANII I ȘI II SEMESTRUL II ȘI ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANUL II MASTER CARE AU REFACERE DE CREDITE DIN ANUL I SEMESTRUL II

ÎNVĂȚĂMÂNT CU FRECVENȚĂ

VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI FORMULARUL / CEREREA ÎN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL (FĂRĂ A DEPĂȘI TERMENUL DE MAI JOS). DACĂ NU COMPLETATI CEREREA NU VETI PUTEA PARTICIPA LA EXAMENELE AFERENTE DISCIPLINELOR LA CARE AVETI REFACERE DE CREDITE.

În perioada 21 FEBRUARIE – 08 APRILIE 2022 se completează cererea pentru refacerea de credite (pentru disciplinele aferente sem I) accesând link-ul:

https://forms.gle/CSZrVassF4n2yMu17

După completarea și trimiterea cererii online, taxa de refacere de credite poate fi achitată în următoarele variante:

 • În contul personal UMS, accesând secțiunea Plăți (după ce situația dumneavoastră școlarăeste operată de către secretariat – poate dura 1-2 zile de la depunerea cererii)
 • Prin ordin de plată la orice bancă, în contulIBAN RO98TREZ57620F330500XXXX, CUI 4480173 cont deschis la Trezoreria Sibiu (pe ordinul de plată va trebui menționat numele și prenumele, facultatea, specializarea, refacere de credite la disciplina/disciplinele...).

Notă: O copie a ordinului de plată se transmite prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • La Facultatea de Științe Economice,secretariat EM3, între orele 9-15.

Participarea la examen este condiționată de:

 • completarea cererii de refacerii de credit până la data de 08 aprilie 2022
 • participarea la cursuri 
 • achitarea în prealabil a taxei de refacere de credite.

PENTRU ORICE NELĂMURIRE NE PUTEȚI CONTACTA LA NUMĂRUL DE TEL. 0269/210375.

29 Martie 2022 In Știri

Current trends in publishing afis

Miercuri, 30 martie 2022, ora 16, sala E21, îl avem invitat pe prof. Alexandru Minea, Ecole d’Economie & CERDI, Université d’Auvergne, Franta, ce va susține o prelegere cu tema: Current trends in publishing”.

Seminarul de cercetare Current trends in publishing se adresează doctoranzilor din domeniul Științelor Economice (Cibernetică și statistică, Economie, Finanțe și Management).

19 Martie 2022 In Știri

Leaders Explore PORR

Leaders Explore, powered by PORR România, este programul de leadership menit să identifice și să maximizeze potențialul tinerilor din domeniul economic, inginerie și construcții.
https://fb.watch/bONwtEa4Id/
Într-un context economic și social în continuă schimbare, caracterizat tot mai des de situații de criză, leadershipul personal, comunicarea, implicarea în comunitate și lucrul în echipă au devenit indispensabile și conturează profilul unor lideri în formare.
Dacă și TU ești pregătit să spui „da” provocării, să ieși din zona de confort și să te descoperi mai bine, totul într-o experiență complexă de 5 luni ce va pune bazele unui leadership autentic, atunci aplică chiar astăzi pentru una dintre bursele ce îți garantează participarea gratuită în program pe: leaders.ro/porr 

Broșură (.pdf)

18 Martie 2022 In Știri

Comunitatea academică ULBS, prin Facultatea de Științe Economice,organizează evenimentul susținut de reprezentanți ai Consiliului Concurenței din România.

Vicepreședintele Consiliului Concurenței – dr. Dan Virgil Pascu, împreună cu Directorul Direcției Investiții Străine – prof. univ. dr. George Anglițoiu vor prezenta subiecte din aria politicii de concurență.

Evenimentul științific se adresează studenților și cadrelor didactice ale ULBS, în principal din domeniile Drept, Economie, Relații Internaționale și Studii Europene și se va desfașura miercuri, 23.03.2022, ora 11:00 în sala E11 a Facultății de Științe Economice.

Afiș prezentare eveniment (.pdf)

17 Martie 2022 In Știri

afis 28.03

Domeniul financiar oferă oportunități oricui este în căutarea succesului și e dispus să depună efortul necesar. Profesia de consultant financiar este printre cele mai bine plătite de pe piața muncii și totodată printre cele mai satisfacatoare. Mai mult decât atât, reprezintă oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional și de a-ți crea independența financiară.

Colaborarea cu Business PARTNERS este combinația ideală între angajare și antreprenoriat. Noi te ajutăm să îți începi cariera și îți oferim cunoștințele necesare și tot suportul de care ai nevoie. În același timp, intri în ciclul educațional care îți oferă un pachet larg de avantaje. Această activitate cere creativitate și determinare, dar oferă un program flexibil. Compania îți creează mediul perfect pentru dezvoltarea ta în timp ce tu te poți concentra doar pe ce prezintă importanță pentru tine – fie că este vorba sa îți coordonezi propria ta echipă, să obții un venit pasiv sau chiar sa devii coproprietar al companiei.

Scopul nostru principal este calitatea servicilor financiare oferite în România și cooperam doar cu cei mai buni. Le oferim suport, educație și motivație pentru o carieră puternică.

Succesul nu este un accident, ci o decizie.

Astepam un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

16 Martie 2022 In Știri

Mai jos regăsiți lista studenților care beneficiază de bursă în semestrul al II-lea.

Lista beneficiari burse (.pdf)

Studenţii care beneficiază de bursă în semestrul II anul universitar 2021-2022, sunt rugaţi să transmită un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 22.03.2022.

E-mail-ul trebuie să conțină:

 • Numele și Prenumele
 • CNP-ul
 • Anul și specializarea
 • Tipul bursei
 • Contul IBAN (BCR sau BRD).

Atenție! Titularul numărului de cont trebuie să coincidă cu numele studentului, nu sunt acceptate conturi ale altor persoane!!!

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Martie 2022
joomla visitor