Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Joi, 17 Martie 2022
18 Martie 2022 In Știri

Comunitatea academică ULBS, prin Facultatea de Științe Economice,organizează evenimentul susținut de reprezentanți ai Consiliului Concurenței din România.

Vicepreședintele Consiliului Concurenței – dr. Dan Virgil Pascu, împreună cu Directorul Direcției Investiții Străine – prof. univ. dr. George Anglițoiu vor prezenta subiecte din aria politicii de concurență.

Evenimentul științific se adresează studenților și cadrelor didactice ale ULBS, în principal din domeniile Drept, Economie, Relații Internaționale și Studii Europene și se va desfașura miercuri, 23.03.2022, ora 11:00 în sala E11 a Facultății de Științe Economice.

Afiș prezentare eveniment (.pdf)

17 Martie 2022 In Știri

afis 28.03

Domeniul financiar oferă oportunități oricui este în căutarea succesului și e dispus să depună efortul necesar. Profesia de consultant financiar este printre cele mai bine plătite de pe piața muncii și totodată printre cele mai satisfacatoare. Mai mult decât atât, reprezintă oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional și de a-ți crea independența financiară.

Colaborarea cu Business PARTNERS este combinația ideală între angajare și antreprenoriat. Noi te ajutăm să îți începi cariera și îți oferim cunoștințele necesare și tot suportul de care ai nevoie. În același timp, intri în ciclul educațional care îți oferă un pachet larg de avantaje. Această activitate cere creativitate și determinare, dar oferă un program flexibil. Compania îți creează mediul perfect pentru dezvoltarea ta în timp ce tu te poți concentra doar pe ce prezintă importanță pentru tine – fie că este vorba sa îți coordonezi propria ta echipă, să obții un venit pasiv sau chiar sa devii coproprietar al companiei.

Scopul nostru principal este calitatea servicilor financiare oferite în România și cooperam doar cu cei mai buni. Le oferim suport, educație și motivație pentru o carieră puternică.

Succesul nu este un accident, ci o decizie.

Astepam un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Joi, 17 Martie 2022
joomla visitor