Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Noiembrie 2020
27 Noiembrie 2020 In Știri

2020 este Anul Internațional al Sunetului, un domeniu de mare importanță pentru evoluția aplicațiilor științifice și tehnologice în societatea modernă. Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și partenerii săi instituționali se alătură evenimentului European “Noaptea Cercetătorilor”, pentru a evidenția atât activitățile de cercetare din Sibiu cât și dezvoltarea tehnologică, identități îmbinate prin sunete și muzică: DoReMi-RO.

11 Noiembrie 2020 In Știri
Studenţii care beneficiază de bursă în semestrul I anul univ. 2020/2021 sunt rugaţi să-şi transmită numărul de cont (BRD sau BCR), la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
E-mail-ul trebuie să conțină: numele și prenumele, CNP-ul, anul și specializarea, tipul bursei și contul IBAN.
Titularul numărului de cont trebuie să coincidă cu numele studentului, nu sunt acceptate conturi ale altor persoane!!!
Confirmarea se face până la data de 14.11.2020!
Pentru întrebări și lămuri ne puteti contacta la nr. 0269/210375.
Eventuale contestații (care întrunesc temeiul legal și sunt argumentate conform articolelor din “Regulamentul privind acordarea burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenți”) se depun la Decanat (Calea Dumbrăvii, 17) sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Termen contestației 12.11.2020 ora 13.00.

Burse (.pdf)

03 Noiembrie 2020 In Știri

In atenția studenților din anul III Licență si anul II Master: alegerea temei lucrării de licență/disertație – etapa a 2-a

Etapa a 2-a de alegere a temei lucrării de licență/disertație – pentru studenții/masteranzii care nu și-au ales lucrarea de licență/disertație în prima etapă:

  • în perioada 03.11.2020 – 29.11.2020 tema lucrării de licență/disertație se va alege dintre temele rămase libere după prima etapă și afișate pe site-ul Facultății
  • pentru rezervarea temei se va trimite un email – cu numele studentului, specializarea si tema aleasă – pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • pe măsura ce se primesc cererile de rezervare a temei, ele vor fi operate – prin trecerea numelui studentului in dreptul temei alese, care va deveni indisponibila pentru alți studenți

Teme de licență și disertație disponibile (.xlsx)

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Noiembrie 2020
joomla visitor