Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Luni, 14 Octombrie 2024
14 Octombrie 2024 In Știri

Stimați studenți,

în perioada 14.10.2024 - 20.10.2024 se pot depune dosarele în vederea obținerii unei mobilități de studiu în cadrul programului Erasmus+.
Pentru aceasta, accesați link-ul http://economice.ulbsibiu.ro/index.php/ro/international/selectie-studenti-erasmus.htmlcitiți cu atenție și încărcați documentele necesare prin completarea formularului https://forms.gle/45pa8hDxTcz4TAit7 .
 
Țările, universitățile și locurile disponibile le găsiți la link-ul:  http://economice.ulbsibiu.ro/index.php/ro/international/erasmus-parteneri.html
 
 
De reținut că selecția pentru mobilități de studiu Erasmus+ NON-UE se realizează la nivel de universitate pe baza depunerii unui dosar separat, accesând link-ul următor: https://docs.google.com/forms/d/1FZ1NROTOQfVzxyFrN82uazxL4dMo_hSIHnHVWNnKKxQ/viewform?edit_requested=true .
 
Pentru informații legate de procesul de selecție pentru mobilități de studiu Erasmus+ NON-UE vă rog să consultați site-ul: https://international.ulbsibiu.ro/erasmus/erasmus-outgoing-students/ - secțiunea ERASMUS OUTGOING STUDENTS - NON-EU COUNTRIES și eventualele întrebări să le adresați utilizând mailul: international@ulbsibiu.ro.
 
Lista cu țări/universități/locuri disponibile pentru mobilități de studiu țări NON-UE o găsiți aici.
Succes!
 
Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Luni, 14 Octombrie 2024
joomla visitor