Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Ianuarie 2022
28 Ianuarie 2022 In Știri

Internship Graphics FB Linkedin NonEngineering SoMe

Știați că peste 60% din cei 4000 de angajați ai Continental Sibiu sunt studenți sau absolvenți ai Universității Lucian Blaga din Sibiu?

Fă și tu primii pași în carieră alături de noi. Poți începe chiar din 14 martie, în cadrul Continental Non-Engineering Internship!

Află mai multe detalii și înregistrează-te la evenimentul de selectie din 2 martie, accesând link-ul de mai jos:

https://www.continental-jobs.com/index.php?ac=jobad&id=1723376&jobId=211786BR

Alătură-te echipei noastre și poți deveni și tu unul dintre #peopleofcontinentalsibiu.

Date cheie ale programului:

  • Eveniment evaluare & selectie studenti – 2 Martie, ora 14:00 in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, Sala EP2
  • Termen inregistrare pentru evenimentul de evaluare – 27 Februarie
  • Modalitate evaluare: 50% assessment fata in fata in cadrul evenimentului de selectie + 50% media notelor din ultimul an de studiu
  • Date incepere program: 14 Martie

 Detalii program (.pdf)

20 Ianuarie 2022 In Știri

 Mai jos puteți regăsi oferta de internship-uri plătite de la Continental Automotive:

  1. Departament: Supply Chain Management (Logistics)
  1. Departament: Finance & Purchasing
  1. Departament: Human Relations
13 Ianuarie 2022 In Știri

NOTĂ INFORMATIVĂ 

în atenția studenţilor care din motive legate de situaţia pandemică actuală (infectaţi sau contacţi direcţi), nu se pot prezenta la examene în perioada sesiunii de examinare 

IANUARIE  -  FEBRUARIE 2022

În situația în care în sesiunea de examinare desfășurată în sistem față în față, în perioada 17.01.2022 - 06.02.2022, studenții sunt infectați sau contacți direcți ai unor ai unor pacienţi infectaţi cu virusul COVID-19, pot susține examenele în sesiunea specială 1.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE SESIUNE SPECIALĂ 1 (examene) (14 - 20 februarie 2022):
  • Depunerea unei cereri pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform (Anexa 1)
  • Cererea va fi însoţită de documentul emis de Direcţia de Sănătate Publică care atestă calitatea de infectat/contact COVID-19 pentru perioada sesiunii de examinare sau perioada sesiunii de restanţe.

Studenţii care nu au promovat examenele în sesiunea de examinare ianuarie  -  februarie 2022 şi care devin infectaţi/contacţi direcţi COVID-19 în perioada sesiunii speciale 1, pot susţine examenele restante în perioada 28 februarie - 06 martie 2022.

În săptămâna 28 februarie - 06 martie 2022 se organizează sesiune specială 2 (restanțe) pentru studenţii infectaţi sau contacţi direcţi ai unor pacienţi infectaţi cu virusul COVID-19  în perioada sesiunii de examene.

  1. CONDIȚII DE PARTICIPARE SESIUNE SPECIALĂ 2 (restanțe) (28 februarie - 06 martie 2022):
  • Depunerea unei cereri pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform (Anexa 1)
  • Cererea va fi însoţită de documentul emis de Direcţia de Sănătate Publică care atestă calitatea de infectat/contact COVID-19 pentru perioada sesiunii de examinare sau perioada sesiunii de restanţe.

Studenţii infectaţi sau contacţi direcţi ai unor pacienţi infectaţi cu virusul COVID-19 în sesiunile de examene ianuarie-februarie 2022 sunt eligibili pentru a beneficia de burse dacă susţin şi promovează examenele în sesiunea specială 1 (examene).

Cerere de susținere examen în sesiunea specială (.docx)
Notă informativă (.pdf) 

 

 

05 Ianuarie 2022 In Știri

Dragi studenți,

Programarea examenelor a fost refăcută. Au fost atribuite săli, datele pentru examinare nu au fost schimbate, însă pentru a putea intra în sălile de curs în condiții de siguranță anumite examene pot avea o altă oră de desfășurare. Așadar vă rugăm să verificați cu atenție intervalul orar aferent examinării.

Așa cum deja cunoașteți examenele se vor desfășura în format fizic. Vă rugăm să aveți în vedere respectarea normelor de protecție împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Programare examene sesiunea de iarna 2021-2022 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ru4u7oFsxVacVr7u8n8sprVvUWXz5Hdo8xGeazRNYz8/edit?usp=sharing

Mult succes!

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Ianuarie 2022
joomla visitor