Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

In memoriam conf.univ.dr. Nicolae Petria

05 Aprilie 2024 In Știri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu profundă tristețe, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu se desparte de un remarcabil coleg, cel care a fost conf. univ. dr. Nicolae Petria.
Plecarea lui neașteptată lăsă un mare gol în comunitatea noastră academică și în inimile noastre. A fost un coleg cu o vastă experiență profesională în domeniul financiar-bancar, mereu dispus să ofere ajutor și să împărtășească din cunoștințele și experiența sa. Profesionalismul său, spiritul vizionar și pasiunea pentru munca sa au fost evidente în tot ceea ce a făcut, fiind o inspirație pentru studenți și colegi, manifestând un permanent simț al responsabilității.

Conf.univ.dr. Nicolae Petria s-a alăturat colectivului Facultății de Științe Economice la începutul anilor 2000 și a ocupat poziția de prodecan în perioada 2012-2016. Activitatea sa academică a fost susținută în permanență de o bogată activitate profesională, ocupând poziții de top management în instituții din domeniul financiar-bancar: director adjunct Banca Națională a României Sucursala Sibiu, președintele Consiliului de Supraveghere al Băncii Comerciale Carpatica Sibiu, CEO și Președintele Consiliului de Administrație al Băncii Comerciale Carpatica Sibiu, Branch Manager la Banca Țiriac, HVB-Țiriac, Unicredit – Țiriac, precum și membru în Consiliile de Administrație ale diverselor instituții financiare.
Amintirile cu domnia-sa și contribuția  pe care a avut-o în comunitatea noastră vor dăinui în inimile noastre. În aceste momente dificile, ne exprimăm  solidaritatea cu familia celui care a fost conf. univ. dr. Nicolae Petria și le dorim celor dragi să găsească alinare în amintirea frumoasă a vieții lui.

Domnul profesor Nicolae Petria va rămâne întotdeauna în memoria noastră ca un coleg drag, de care ne vom aminti cu recunoștință, în ciuda trecerii nemiloase a timpului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

In memoriam conf.univ.dr. Nicolae Petria

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri In memoriam conf.univ.dr. Nicolae Petria
joomla visitor