Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Refaceri de credite 2021

02 Octombrie 2021 In Știri
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANII II ȘI III LICENȚĂ CARE AU REFACERI DE CREDITE DN ANII I ȘI II SEMESTRUL I ȘI ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANUL II MASTER CARE AU REFACERE DE CREDITE DIN ANUL I SEMESTRUL I

ÎNVĂȚĂMÂNT CU FRECVENȚĂ

VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI FORMULARUL / CEREREA ÎN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL (FĂRĂ A DEPĂȘI TERMENUL DE MAI JOS) PENTRU A FI ADĂUGAȚI ÎN CLASSROOM-URILE AFERENTE DISCIPLINELOR LA CARE AVEȚI REFACERE DE CREDITE.

DACĂ NU COMPLETATI CEREREA NU VETI PUTEA PARTICIPA LA EXAMENELE AFERENTE DISCIPLINELOR LA CARE AVETI REFACERE DE CREDITE.

În perioada 04.10.2021 – 20.11.2021 se completează cererea pentru refacerea de credite (pentru disciplinele aferente sem I) accesând link-ul:

https://forms.gle/HQWDsWp7KLGNiG5t6

După completarea și trimiterea cererii online, taxa de refacere de credite poate fi achitată în următoarele variante:

  • În contul personal UMS, accesând secțiunea Plăți (după ce situația dumneavoastră școlară este operată de către secretariat – poate dura 1-2 zile de la depunerea cererii)
  • Prin ordin de plată la orice bancă, în contul IBAN RO98TREZ57620F330500XXXX, CUI 4480173 cont deschis la Trezoreria Sibiu (pe ordinul de plată va trebui menționat numele și prenumele, facultatea, specializarea, refacere de credite la disciplina/disciplinele...).

Notă: O copie a ordinului de plată se transmite prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • La Facultatea de Științe Economice, secretariat EM3, între orele 9-15, DOAR ÎN CAZURI EXCEPȚIONALE.

Participarea la examen este condiționată de achitarea în prealabil a taxei.

PENTRU ORICE NELĂMURIRE NE PUTEȚI CONTACTA LA NUMĂRUL DE TEL. 0269/210375.

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri Refaceri de credite 2021
joomla visitor