Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Învață de la antreprenori de succes

19 Octombrie 2020 In Știri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
event Meet the entrepreneur Alexandra Slabutu

Universitatea ”Lucian Blaga”  din Sibiu și Camera de Comerț Britanică din România (BRCC), filiala Sibiu, vă invită la evenimentul  "Învață de la antreprenori de succes".

Unde și când?

Evenimentul va avea loc marți 20 octombrie 2020 online de la  ora 19:00  la 21:00.

Cine este Alexandra Slăbuțu?

Încă de la o vârstă fragedă, Alexandra a fost foarte pasionată de aviație, ulterior, îndeplinându-și visul de a-și dezvolta o carieră în această industrie. A locuit în străinătate în ultimii 13 ani, în țări precum Irlanda, Luxemburg și Emiratele Arabe Unite.

În prezent, împreună cu echipa sa, au creat Millennia Aviation. O inițiativă unică, care se focusează pe educația vehiculelor aeriene fără pilot (UAV) și construirea infrastructurii pentru testarea UAV, care are ca scop susținerea accelerării industriei mobilității verticale într-un mod responsabil și etic.

Cel mai recent a lucrat cu operatorul irlandez de drone, Manna Drone Delivery, care este susținut de guvernul irlandez și de firme de renume europene și americane. În rolul său, Alexandra a lucrat îndeaproape cu CEO-ul și echipa executivă la dezvoltarea strategiilor de intrare pe piață, prin crearea de relații cheie cu diferiți acționari din America Centrală, EMEA și regiunea asiatică. În plus, ea supraveghea operațiunile comerciale și de marketing ale primului pilot umanitar de drone pentru Covid-19.

În trecut, Alexandra a lucrat pentru organizații din companiile aeriene, leasingul de avioane și setările aeroportului. De asemenea, este cofondatoare a Asociației Studenților Aviației Irlandeze, o inițiativă non-profit înființată în 2015, al cărei obiectiv este de a promova diversitatea carierei industriei aviatice la nivel național și de a acționa ca o platformă pentru networking și învățare.

Alexandra a absolvit cu distincție Tehnologia Aviației la Dublin Institute of Technology, după ce și-a finalizat proiectul de licență pe: Proiectarea și construirea unui afișaj primar de zbor pentru sistemele de aeronave pilotate de la distanță și ca instrument de standby pentru aeronavele ușoare .

Înregistrare participare eveniment:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel5S6ZpEAPHIIt8opEBXuvK6v_oNLfdEpAYaeGfpYe3FRyIw/viewform

Atașate:

Descriere eveniment (.docx)

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri Învață de la antreprenori de succes
joomla visitor