Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Programe de tip summer school

17 Iulie 2020 In Știri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

stire reneDragi studenți,

Vă felicităm pentru rezultatele bune obținute pentru anul universitar ce se apropie de final, mai ales pentru că ați reușit să vă adaptați unui mediu academic cu precădere online. Cu siguranță, în acest fel, v-ați dezvoltat și mai mult abilitățile digitale și ați învățat lucruri noi – despre voi și despre ceea ce vă înconjoară. Învățăm și ne educăm permanent.

Dezvoltarea voastră personală și cea profesională poate fi susținută și de participarea la diverse programe educaționale, de scurtă durată – intensive, cu teme specifice, cum sunt programele educaționale de tip școala de vară. Urmarea unei școli de vară vă ajută să vă aprofundați cunoștințele și abilitățile specifice unui domeniu, să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare (mai ales cele în limbă străină), vă poziționează în echipe de lucru cu persoane noi, vă ajută să vă îmbunătățiți CV-ul, dar mai ales, vă pune în fața unor noi provocări și oportunități.

De aceea, vă îndemăm dragii noștri studenți, să aplicați pentru astfel de programe chiar în această vacanță de vară deoarece cu siguranță beneficiile vor fi pe măsură. Astfel, recomandăm să consultați link-ul celor mai cunoscute platforme de prezentare și derulare a programelor de tip summer schools (online și offline, pentru oricare domeniu profesional):

Vacanță minunată,

Echipa FSE

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri Programe de tip summer school
joomla visitor