Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Mesajul decanului

15 Mai 2020 In Știri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

stire officeDragi studenți,

trăim vremuri total diferite de ceea ce ne-a arătat istoria recentă. Acest fapt ne determină, pe fiecare în parte, să avem comportamente și gânduri neașteptate, și să adoptăm decizii contextuale, aparent contradictorii, pe care, poate, este necesar să le revizuim continuu. Însă, în egală măsură, sunt vremuri care ne provoacă, ne stimulează să fim creativi, să găsim soluții.

Activitatea universitară se desfășoară respectând aceleași principii educaționale și aceeași structură cu 14 săptămâni de activități didactice pentru semestrul al II-lea, iar sesiunea de examene se va desfășura, așa cum suntem obișnuiți, pe parcursul a 3 săptămâni calendaristice (pentru anii 1 și 2 de studii de licență și anul 1 de studiu de masterat), și respectiv pe parcursul a 2 săptămâni calendaristice (pentru anii terminali – studii de licență și masterat). Cu toate acestea, activitatea universitară curentă este una specială, prin modul său virtual de desfășurare, ceea ce ne poate pune în fața unor provocări noi, dar și posibile oportunități.

Ca urmare, doresc să vă asigur că, împreună cu toți colegii cadre didactice și nedidatice, vom depune toate eforturile necesare pentru a trece cu bine și în siguranță, împreună, prin necunoscutele vremii.

 

Cu deosebită prețuire,
Conf. Univ. dr. Cristina Tănăsescu
Decan al Facultății de Științe Economice

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Știri Mesajul decanului
joomla visitor