Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Andreea Bogoslov

Andreea Bogoslov

Studentă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, specializarea " Contabilitate și informatică de gestiune ", în cel de-al treilea an de studiu, pot afirma cu sinceritate că, dacă ar fi să aleg din nou, aș urma același drum care m-a ajutat să ating culmi pe care le consideram poate mult prea înalte și să deschid uși la care, în urmă cu ceva timp, nici nu aș fi îndraznit să bat.
Am pornit pe un drum parțial necunoscut la început și asta datorită faptului ca am urmat un liceu la specializarea "Matematică "“ Informatică" , deci nu aveam cunoștințe în domeniul economic și cu atât mai puțin în contabilitate. însă, datorită cadrelor didactice care m-au îndrumat cu interes, am asimilat înca din primele cursuri noi informații pe care le-am aprofundat mai târziu. Astfel, mi-a fost insuflată dorința de cunoaștere, de studiu individual, având contact cu specialiști din variate domenii care m-au ajutat să îmi dezvolt modul de gândire. 

Am învățat și cred cu tărie că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat ceva.

Datorită Clubului Studenților Economiști am avut ocazia de a participa la unul dintre cele mai frumoase proiecte organizate de aceștia, si anume : DocExpert. Este unul dintre numeroasele proiecte care se organizează an de an în cadrul Facultății de Științe Economice, și care reprezintă un bun început pentru studenții acesteia și nu numai, fiind un training de completare a documentelor financiar"“contabile și bancare.
Am învățat să lucrez în echipă, să pun suflet în ceea ce fac, să îmi dau interesul pentru proiectele la cere particip. Consider cel mai important proiect la care am participat până acum ca fiind SIMPRACT "“ Tranziția de la școala la viața activă , proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul căruia am avut parte de ședințe de consiliere și orientare profesională, am lucrat alături de persoane a caror implicare nu poate fi contestată și mi-am dezvoltat spiritul organizatoric și inovator.
Totodată, am aprofundat un domeniu pe care îl cunoșteam încă din liceu, dar la un alt nivel, un domeniu în care mă regăsesc și care constituie drumul pe care aș vrea să îl urmez în viitor : domeniul informatic. Astfel, am dobândit cunoștiințe noi reușind să realizez website-ul Centrului de Cercetări Economice al Universității " Lucian Blaga " din Sibiu, aceast lucru întărindu-mi încrederea în mine și confirmându-mi că, alături de îndrumători care mă susțin și mă ajută pas cu pas, pot realiza lucruri utile atât pentru mine cât și pentru facultate.
Ca oportunități extra am avut ocazia de a participa la Școala de bursă, un demers al unor oameni bine pregătiți care așteaptă întrebări și oferă soluții pentru fanii pieței de capital neinițiați, inițiați dar și pentru investitorii activi.
Am învățat și cred cu tărie că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat ceva, atunci când există motivare și, în mod special susținere din partea celor care te îndrumă. Concurența care se naște între studenți este una constructivă, nascând totodată dorința de a fi cel mai bun, de a excela în toate domeniile, de a te menține la un anumit nivel.
în concluzie, recomand oricarui viitor student Facultatea de Științe Economice, care poate fi caracterizată printr-un program de studii diversificat, cu profesori care se dovedesc a fi adevărați mentori atât în dezvoltarea personală a studentului, cât și în cea profesională, locul din care pornești având oportunități de angajare numeroase și variate.

Sunteți aici: Home Despre Testimoniale Andreea Bogoslov
joomla visitor