Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stefan Cojan

Stefan Cojan

Viața ca student în cadrul Facultății de Științe Economice, mi-a adus doar bucurii și satisfacții. în prezent sunt student în anul 3 la profilul Management și pot spune că Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu reprezentat și reprezintă un pilon important al dezvoltării mele educaționale, culturale și profesionale.

După cum spuneam, viața de student până în acest moment a fost marcată de bucurii și satisfacții obtinute în primul rând prin participarea la cursurile facultății, cât și prin participarea la alt gen de activități, precum IECS (International Economic Conference Sibiu) , Programul Erasmus sau bursa Alumni. 

încrederea pe care am căpătat-o în universitate, reprezentată prin profesorii acesteia, mă face să mă găndesc serios la continuarea studiilor tot la ULBS.

Bursa Erasmus a constituit pentru mine o oportunitate de a interacționa cu noi culturi, cu un stil de învățământ diferit și cu oameni deosebiți. Din multitudinea de universități și țări participante în program, am ales Saxion University of Applied Sciences, o universitate olandeză din micuțul oraș Deventer, oraș care de altfel este înfrățit cu Sibiul. în ciuda dimensiunii sale mici, Deventer mi-a făcut cunoștință cu niște oameni mari, profesori și colegi deosebiți, ce mi-au făcut șederea extraordinară.

Singurul meu regret de până acum este că nu am participat la activitățile Clubului Studenților Economiști, dar cu certitudine aceasta va reprezenta unul dintre obiectivele noului an, pe lângă faptul ca mi-am propus și intrarea în ESN (Erasmus Student Network).

Referitor la profesorii universității, am ajuns să îi consider modele de urmat în viață. Au reușit să mă impresioneze având cariere de succes, un nivel de pregătire ridicat dar și o dorință uriașă de implicare în viața universiatară a studenților.

Sunteți aici: Home Despre Testimoniale Stefan Cojan
joomla visitor