Stiinte Economice

STUDENȚI

Documente licență/disertație iulie 2022

Instrucțiuni înscriere licență și disertație februarie 2022 (.pdf)
Tematică, bibliografie și grile (Doar dacă sunteți conectat cu adresa instituțională)
Ghidul studentului privind lucrarea de licență/disertație (.pdf)
Regulament licență/disertație 2022 (.pdf)
Template - Lucrare de licență/disertație (.docx)

Formular - Atribuirea temei lucrarii de licenta-disertatie (.docx)
Declaratie - Pentru conformitate asupra originalitatii operei stiintifice (.docx)
Statement on the Originality of the Scientific Work (.docx)

Transmiterea lucrărilor de licență/disertație în vederea scanării antiplagiat se realizează în perioada: 23.05.2022-05.06.2022.

Pentru obținerea creditelor aferente disciplinei Elaborarea lucrării de licență, studenții înregistrați vor întocmi un Raport privind elaborarea lucrării de licență, pe care îl vor trimite prin e-mail coordonatorului științific al lucrării până în data de 06.06.2022.

Raportul privind elaborarea lucrării de licență trebuie transmis în termenul de mai sus de către fiecare student din anul III al Facultății de Științe Economice, indiferent dacă dorește să susțină lucrarea de licență în sesiunea iulie 2022 sau ulterior. Dacă Raportul nu este trimis până la finele sesiunii de restanțe (iunie-iulie 2022), se echivalează cu neprezentarea la examenul aferent disciplinei Elaborarea lucrării de licență, care atrage drept consecință imposibilitatea încheierii situației matricole pentru anul universitar 2021-2022 și, deci, nepromovarea acestuia.
 
Înscrierea pentru susținerea examenului de examenului de licență/disertație se realizează in perioada: 20.06.2022-01.07.2022.
Sunteți aici: Home Studenți Licență / Disertație
joomla visitor