Studiază în Sibiu: Științe Economice ULBS

Studiază la Științe Economice ULBS, o facultate dinamică și inovatoare, parte a uneia dintre cele mai bune universități din țară, acreditată și recunoscută la nivel național și internațional.

O experiență unică…


…unde înveți lucruri noi în fiecare zi. La Științe Economice ULBS vei întâlni profesori dedicați pentru pregătirea viitoarei tale cariere.

Studiile de caz, proiectele în echipă, metodele de învățare interactivă îți vor dezvolta abilități pentru realizarea de cercetări și studii de piață, crearea și implementarea de strategii de marketing, managementul resurselor umane, munca în echipă, dezvoltarea spiritului antreprenorial, utilizarea tehnicilor de negociere în afaceri.

Programe de studii…


…în cadrul cărora vei fi pregătit să analizezi probleme complexe, să propui și să implementezi soluții în cadrul unor echipe de lucru.

Programele de studii respectă pe deplin Sistemul Bologna și sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale, ARACIS și EHEA (European Higher Education Area).

7programe de licență interactive și structurate să-ți lărgească orizonturile și să îți ofere abilitățile și experiența necesară pentru o carieră de succes în mediul de afaceri.

5programe de master care propun cursuri inovatoare și stimulante pentru a contribui la dezvoltarea carierei tale.

Vei învăța să…


dezvolți strategii de marketing
administrezi activități și afaceri internaționale
gestionezi proiecte de afaceri în turism
aplici metode cantitative și calitative pentru realizarea de analize financiare
utilizezi tehnici și instrumente contabile în cadrul activităților economice
implementezi metode și strategii pentru managementul resurselor umane

Alege să studiezi în Sibiu…


…un oraș dinamic și multicultural care îți oferă o experiență de neuitat. Ca student la Științe Economice ULBS îți vei face noi prieteni, vei învăța lucruri și vei avea experiențe de neuitat în Capitala Culturală Europeană 2007 și Regiunea Gastronomică Europeană 2019.

La Științe Economice ULBS vei beneficia de…


50+parteneriate cu mediul de afaceri prin care ai access la o gamă largă de oportunități de stagii de practică și locuri de muncă.

70+parteneriate cu universități din străinătate la care poți să studiezi prin intermediul programului Erasmus+, un program pentru educație și tineret al Uniunii Europene.

Bursede merit, de performanță, sociale și private care au rolul de a te sprijini să studiezi la Facultatea de Științe Economice ULBS.

Diplomărecunoscută la nivel național și internațional. Programele de studii respectă pe deplin Sistemul Bologna și sunt acreditate de:

Admitere ONLINE 2024


Alege să faci parte din comunitatea Facultății de Științe Economice ULBS și vei avea parte de o experiență minunată alături de noi. Înscrierile aferente concursului de admitere organizat în cadrul Facultății de Științe Economice ULBS se vor desfășura online în luna iulie.

Admitere 2024 – Studii de Licență

Admitere 2024 – Studii de Master

Admitere 2024 – Români de pretutindeni și cetățeni din Republica Moldova

Admitere 2024 – Cetățeni din state membre ale UE, ale Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană

Admitere 2024 – Cetățeni din statele non-UE

Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375

Vezi toate articolele

Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375