Management de Restaurant

Management de Restaurant - Curs Master - Stiinte Economice ULBS

Acest curs de „Management de Restaurant” oferă instruirea și dezvoltarea de competențe de bază pentru studenții care doresc să devină profesioniști în industria ospitalității și de restaurație. Cursul acoperă aspecte și principii relevante pentru industria restaurantelor, incluzând analizarea de piețe specifice, înțelegerea pașilor necesari conceperii de meniuri, precum și cunoașterea indicatorilor specifici gestiunii unui restaurant.

  • Pregătirea studenților să devină manageri de restaurant, oferindu-le cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pentru a reuși în acest mediu competitiv
  • Dezvoltarea abilități critice de luare a deciziilor, oferind probleme comune industriei și informații despre modul în care managerii de succes rezolvă aceste probleme
Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375

Vezi toate articolele

Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375