Stiinte Economice

Yasser Ragaa

yasser

My name is Yasser Ragaa Abd Elfattah Abdel Rehim and I am student at Egipt Misr University for Science and Technology (MUST).

I can say that I enjoy every moment every second of my Erasmus life, I didn’t imagine that I will be happy to meet a lot of people from all over the world. My Erasmus experience started when I came to Sibiu and I saw that all the students and they were very nice to me.

This experience let me become more and better in a lot of things, it showed me a lot of cultural with a lot of the traditional from the different countries, it also let me improve my language and break the ice to talk to anyone in English.

Finally I will miss all my of my friends that I have here, and I hope that I can see them again in the Future.

Mă numesc Nuțu Camelia și anul acesta am sărbătorit 20 de ani de la absolvirea Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga„ din Sibiu. Revederea cu foștii colegi și cu profesorii care ne-au călăuzit pașii a fost un prilej de bucurie enormă. Aceasta însă a devenit infinit de mică în comparație cu emoția pe care am trăit-o în momentul în care am participat la ceremonia de absolvire a fiului meu, acum un an, la  aceeași facultate.

Nu i-am impus fiului meu să aleagă aceeași meserie, a fost dorința lui. Alegerea carierei reprezintă o etapă importantă în viața fiecărui om, este un proces care necesită gândire și autocunoaștere, dar și puterea exemplului se pare că funcționează. Iată că nu doar medicii, avocații sau judecătorii transmit meseria mai departe generațiilor următoare. Și noi economiștii ne putem mândri cu asta.

Prin ochii fiului meu am gustat din nou frumusețea anilor de facultate, mușcând cu poftă din fructul întâiului zbor spre o maturitate desăvârșită.

Generații diferite, dar cu același țel. Consider că nu întâmplător am pășit același prag. A știut Dumnezeu cum să potrivească piesele puzzle-ului … 

You are here: Home About Testimonials Yasser Ragaa
joomla visitor