Stiinte Economice

Specializarea Marketing

specializarea marketing

 

Facultatea de Științe Economice are o direcție de dezvoltare ale cărei coordonate sunt valoarea, inițiativa, responsabilitatea și competența, iar evoluția sa este caracterizată de noutate, dinamism, rigoare și calitate în deplină concordanță cu exigențele tot mai ridicate ale mediului academic național și european.

În acest sens, programul de studii de licență Marketing (acreditat începând cu anul 2013) își propune atât o pregătire didactică a studenților în conformitate cu standardele naționale proprii domeniului Marketing, cât și una practică/profesională prin dezvoltarea de abilități și deprinderi  în concordanță cu cerințele de pe piața muncii.

 


De ce ai alege o carieră în Marketing?

  • Pentru că ești o persoană curioasă, dinamică, ce nu se poate hotărî care este punctul ei forte: analiza, creativitatea sau limbile străine. Marketing este domeniul în care le poți combina pe toate cu succes.
  • Pentru că Marketing are aplicabilitate în orice industrie și este un domeniu vital pentru orice tip de business... și apropo, este mecanismul de bază din spatele platformelor Facebook și Google.
  • Pentru că Marketing înseamnă poziționarea unui brand pe piață, cunoașterea publicului căruia te adresezi, măsurarea rezultatelor, promovarea de servicii sau produse atât prin canalele clasice, cât și în mediul online.
  • Pentru că Marketing nu înseamnă doar vânzări și pliante! Este un mecanism complex care stă la baza alegerii unui produs dintre 100 de același fel. Iar mecanismul este pus în mișcare doar de ideile tale.
  • Pentru că vrei să afli care este legătura dintre asocierea unei persoane publice, a unui mesaj, a unui brand și vânzarea de produse. Aici vei învăța să construiești o campanie de promovare de la planificare, mesaj, resurse, strategie, poziționare pe piață, până la evaluarea rezultatelor. 

 


Numărul de locuri disponibile

logo kc10 locuri bugetate
3 locuri bugetate ULBS
2 locuri bugetate pentru absolvenții din mediul rural
4 locuri bugetate pentru absolvenții din R. Moldova și Diaspora
15 locuri cu taxă (din care 10 locuri subvenționate integral,
pentru primul an de studiu, de compania
KeepCalling)

 


Detalii admitere

Admiterea se face pe bază de concurs de dosare.

Mai multe detalii despre perioada de înscriere găsești pe pagina Admitere - Studii de Licență sau la emailul: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Parteneriat ULBS - KeepCalling

KeepCalling te susține la început de carieră! Compania acoperă integral costul primului an de învățământ primilor 10 studenți acceptați la specializarea Marketing pe locurile cu taxă. De asemenea, KeepCalling va acoperi taxa de școlarizare pentru studenții anului doi și trei de învățământ la specializarea Marketing care obțin media generală peste 8.

Pe lângă sprijinul oferit studenților, compania dorește să modeleze cariera viitorilor experți în Marketing prin parteneriatul semnat cu ULBS. KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie de telecomunicații cu birouri în România, SUA și Bolivia, înființată în anul 2002, ce are momentan peste 100 de angajați. KeepCalling a sponsorizat de-a lungul timpului numeroase proiecte educaționale, culturale, de mediu sau din domeniul sportului dovedind încă o dată că susținerea comunității locale este una dintre valorile de bază ale companiei.

KeepCalling deține un puternic department de Marketing online chiar în Sibiu, astfel că oricând în timpul facultății sau după absolvirea ei, poți aplica pentru un internship sau un job chiar în cadrul companiei. Pentru mai multe detalii, vizitează: http://www.keepcalling.net.


You are here: Home Specializare Marketing
joomla visitor