Stiinte Economice

Articole

Selecție studenți Erasmus+ Partener Countries

Granturi pentru studenți Erasmus+ Partner Countries (ţările partenere, din afara Uniunii Europene)

Locurile disponibile pentru mobilităţi de studiu și plasament SMS și SMP vor trebui programate şi efectuate până la data de 31.07.2023

- 17 mobilităţi de studiu/SMS ( destinate studenţilor) - conform domeniilor de studiu menţionate în Anexa 5;

- 1 mobilitate de plasament (practică)/SMP (destinate studenţilor) - conform domeniilor de studiu mnţionate în Anexa 5;

  1.  Pentru mobilitățile de studiu (SMS) dosarele de candidatură/aplicaţie trebuie să cuprindă următoarele documente:
  • Formular de candidatură (Anexa 1);
  • CV Europass, în limba engleză sau în limba română, în care să fie detaliată şi activitatea extra curriculară;
  • Scrisoare de intenţie/motivaţie, în limba engleză sau în limba română;
  • Rezultate academice (Foaia matricolă);
  • Atestat limbă străină / Certificat lingvistic BAC;

Dosarele de candidatură pentru selecţia studenţilor se depun la Direcţia Internaţionalizare: Programe, Parteneriate, Promovare, Bulevardul Victoriei, nr. 10 ( clădirea Rectoratului). În situaţii excepţionale, justificate, dosarele de candidatură se pot depune şi în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu menţionarea următorului titlu al mesajului: "Selecţie 2021/2022 SMS Partner Countries, în atenţia dnei Corina Marin".

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură pentru selecţia studenţilor este 6 decembrie 2021.

Având în vedere termenele de nominalizare stabilite de către universităţile partenere, recomandăm studenţilor să aplice pentru mobilităţi ce să se desfăşoare începând cu sem. I al anului academic 2022-2023. În cazul în care situaţia impune şi studenţii aplică pentru a desfăşura mobilitatea în sem. II al anului academic 2021-2022, persoanele responsabile de la nivelul DIPPP vor demara, dacă mai există posibilitatea şi acordul universităţii partenere, procedura de nominalizare în cel mai scurt timp posibil

     2. Mobilitate de practică (SMP)

Pentru mobilităţile de practică, selecţia dosarelor se va realiza lunar până la epuizarea locurilor disponibile. La finalul fiecărei luni se va posta pe site-ul http://international.ulbsibiu.ro procesul verbal al celor selectaţi şi locurile rămase disponibile în continuare.

În cadrul prezentei selecții, dat fiind numărul redus de locuri disponibile, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură pentru mobilităţile de plasament este 6 decembrie 2021.

Dosarele de candidatură pentru mobilităţile de plasament se depun la Direcţia Internaţionalizare: Programe, Parteneriate, Promovare, Bulevardul Victoriei, nr. 10 ( clădirea Rectoratului). În situaţii excepţionale, justificate, dosarele de candidatură se pot depune şi în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu menţionarea următorului titlu al mesajului: "Selecţie 2021/2022 SMP Partner Countries în atenţia dnei Cristina Potropopu".

Documente suport atasate
Anexa 1 - Formular de candidatura pentru studenti plasament SMP (.doc)
Anexa 1 - Formular de candidatura studenti mobilitati de studiu SMS (.docx)
Anexa 5 - Locuri disponibile pentru mobilitati de studiu si plasamant SMS si SMP (.pdf)

 

Sunteți aici: Home
joomla visitor