Stiinte Economice

Articole

Georgiana Bradescu

Georgiana Bradescu

Mulți oameni setează limite între ceea ce înseamna educație, mediu profesional și viață personală"¦dar nu și eu. Pentru mine, facultatea nu a reprezentat doar nevoia unei diplome; a fost casa visurilor, provocărilor și dezvoltării mele. O casă plină de caractere minunate, care au atât de mult de oferit nu doar din punct de vedere profesional ci și personal. Cu experiența lor de viață, pasiunea, empatia și profesionalismul ei reușesc să îi îndrume pe cei din jurul lor și să îi inspire, construind un loc în care poți îndrazni sa crezi, poți îndrăzni să îți transformi visurile în realitate.

Cheia este sa oferi cel puțin la fel de mult cât ți-ar plăcea să primești.

S-a întamplat și în cazul meu"¦ m-am bucurat de sprijin permanent în inițiativele mele, inclusive în cea de a crea o organizație studențească care sprijină mobilitățile internaționale "“ Erasmus Student network Sibiu.

Și acum"¦ uitându-ma înapoi, sunt atât de multe alte momente grozave din timpul facultății ce îmi vin în minte: proiectele și ieșirile din cadrul Clubului Studenților Economiști, Conferința Economică internațională, TDC, experiența Erasmus de neuitat în Belgia, Școala de Vară KbGE, Competiția CFA, ESN"¦dar cel mai important, acele mici moment de râs în hohote, lecții învățate din diverse greșeli sau momente amuzante din timpul cursurilor. Toate acestea mi-au inluențat felul de a fi si nu regret nimic.

Sunteți aici: Home
joomla visitor