Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Octombrie 2022
20 Octombrie 2022 In Știri

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vă invită în data de 25 octombrie 2022, ora 16:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.

Invitați speciali la sesiunea din 25 octombrie:

Conf.univ.dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Horia Gusta – Director la Departamentului Juridic in cadrul SAI Muntenia Invest SA din aprilie 2021, Director General al Certinvest Societate de Administrare a Investițiilor din anul 2010 pana in aprilie 2021. Prezent pe piața de capital din România din anul 2000, activand in urmatoarele domenii: administrarea Investitiilor, in calitate de Consilier Juridic, control intern si conducator al SAI Certinvest; intermediere financiara, prin functiile detinute (Consilier Juridic si Membru al Consiliului de Administrație) in cadrul Intercapital Invest; leasing, ca Senior Legal Advisor in cadrul International Leasing. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Bucuresti. Din luna martie a anului 2022 deține și funcția de Președinte al Asociației Administratorilor de Fonduri din România.

19 Octombrie 2022 In Știri

Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii - IMMpact împreună cu Facultatea de Științe Economice a ULBS împreună cu Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii - IMMpact organizează în 20 octombrie 2022, începând cu ora 9:30, în Aula Magna a universității (str. Lucian Blaga nr. 2A), prima ediție a evenimentului “Antreprenor din viitor” – Business EvolutiON.
Cu această ocazie, veți putea afla cum să vă adaptați schimbărilor din mediul de afaceri, cum să creșteți vânzările, cum să gestionați echipe performante, precum și alte detalii despre managementul financiar și productivitate.

Agenda evenimentului:
09:30 - 10:00: primirea participanților & networking
10:00 - 11:30: partea I
11:30 - 11:45: pauză ☕️ de cafea
11:45 - 13:00: partea a II-a

Facilitatori:
Eugen Cojocaru (antreprenor și business mentor, pasionat de tehnologie, dezvoltare personală și dezvoltarea afacerilor)
Marius Spiridon (antreprenor, trainer și autor al mai multor cărți de dezvoltare personală)

Cei care sunt interesati se mai pot înscriere aici: https://cutt.ly/Antreprenor_din_viitor_ULBS

Material in viitor: https://drive.google.com/drive/folders/10DbBrcVVwLcSmvxLA-CLlJ0Cu7WUw3rQ?usp=sharing

Event Cover Facebook 2

17 Octombrie 2022 In Știri

Studenţii care beneficiază de bursă în semestrul I anul universitar 2022-2023, sunt rugaţi să transmită un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 24.10.2022.

E-mail-ul trebuie să conțină:

  • Numele și Prenumele
  • CNP-ul
  • Anul și specializarea
  • Tipul bursei
  • Contul IBAN (BCR sau BRD).

Atenție! Titularul numărului de cont trebuie să coincidă cu numele studentului, nu sunt acceptate conturi ale altor persoane.

Lista studenților care beneficiază de bursă (.pdf)
Lista studenților care beneficiază de bursă din fondurile ULBS (.pdf)

 

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Octombrie 2022
joomla visitor