Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Vineri, 15 Mai 2020
15 Mai 2020 In Știri

stire hartii3Stimați studenți,

conform recentelor decizii adoptate la nivelul ULBS și la nivelul facultății noastre, vă comunicăm următoarele informații referitoare la perioada și modul de desfășurare a sesiunii de examinare, specifică semestrului al II-lea, anul universitar 2019-2020:

 1. Perioadele specifice de examinare sunt stabilite astfel:
  1. Sesiune examene ani terminali (anul III – program de licență și anul II – program de masterat): 15 iunie 2020 – 28 iunie 2020
  2. Sesiune restanțe, măriri, reexaminari, ani terminali (anul III – program de licență și anul II – program de masterat): 29 iunie 2020 – 05 iulie 2020
  3. Sesiune examene ani inferiori (anii I și II – program de licență și anul I – program de masterat): 15 iunie 2020 – 05 iulie 2020
  4. Sesiune restanțe și măriri ani inferiori (anii I și II – program de licență și anul I – program de masterat): 06 iulie 2020 – 12 iulie 2020
 2. Modalitățile de evaluare se vor desfășura exclusiv online și vor fi comunicate studenților, de către fiecare cadru didactic, în timp util, folosind platformele educaționale online utlizate și pentru activitățile didactice.
 3. Studenții pot avea acces la examenele online doar prin utlizarea adresei de email instituționale (ulbsibiu.ro)
 4. Participarea studenților, din anii terminali, la examenele de refacere credite, reexaminări și măriri de notă se va face doar în baza unei cereri (disponibilă în curând), completate online, până la data de 13 iunie 2020 ora 12.00 (dacă sunt examene de refacere de credite) și respectiv 26 iunie 2020, ora 12.00 (pentru reexaminări și măriri de notă)! Studenții care nu depun cererea și nu efectuează plata specifică, în termenul stabilit, nu pot participa la astfel de examinări!
 5. Participarea studenților, din anii inferiori, la examenele de măriri de notă se va face doar în baza unei cereri (disponibilă în curând), completate online, până la data de 03 iulie 2020, ora 12.00! Studenții care nu depun cererea, în termenul stabilit, nu pot participa la astfel de examinări!

Pentru clarificarea oricăror nelămuriri legate de aceste informații, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon: 0269 210 375.

15 Mai 2020 In Știri

stire officeDragi studenți,

trăim vremuri total diferite de ceea ce ne-a arătat istoria recentă. Acest fapt ne determină, pe fiecare în parte, să avem comportamente și gânduri neașteptate, și să adoptăm decizii contextuale, aparent contradictorii, pe care, poate, este necesar să le revizuim continuu. Însă, în egală măsură, sunt vremuri care ne provoacă, ne stimulează să fim creativi, să găsim soluții.

Activitatea universitară se desfășoară respectând aceleași principii educaționale și aceeași structură cu 14 săptămâni de activități didactice pentru semestrul al II-lea, iar sesiunea de examene se va desfășura, așa cum suntem obișnuiți, pe parcursul a 3 săptămâni calendaristice (pentru anii 1 și 2 de studii de licență și anul 1 de studiu de masterat), și respectiv pe parcursul a 2 săptămâni calendaristice (pentru anii terminali – studii de licență și masterat). Cu toate acestea, activitatea universitară curentă este una specială, prin modul său virtual de desfășurare, ceea ce ne poate pune în fața unor provocări noi, dar și posibile oportunități.

Ca urmare, doresc să vă asigur că, împreună cu toți colegii cadre didactice și nedidatice, vom depune toate eforturile necesare pentru a trece cu bine și în siguranță, împreună, prin necunoscutele vremii.

 

Cu deosebită prețuire,
Conf. Univ. dr. Cristina Tănăsescu
Decan al Facultății de Științe Economice

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Vineri, 15 Mai 2020
joomla visitor