Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Iunie 2019
28 Iunie 2019 In Știri

Mai jos regăsiți lista studenților înscriși la disertație care au fost admiși în examenul de disertație.

Listă admiși ZI - 1 iulie 2019 (.pdf)

Listă admiși ID - 1 iulie 2019 (.pdf)

stire eduhub

12 Iunie 2019 In Știri

stire camineCererile de cazare pentru  anul  universitar  2019-2020  se depun on – line la adresa https://goo.gl/forms/kAGuM7Nxx4UGdoKr1  .

Studentii care se incadreaza in criteriul social si/sau medical  si care trebuie, conform “Regulamentului privind cazarea studentilor in caminele universitatii “, pe langa cererea de cazare sa depuna si alte documente trebuie sa depuna dosarul complet la Serviciul Social.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina Directiei Social Administrative :

REGULAMENT privind cazarea in caminele studententesti.pdf

Locuri disponibile pentru Facultatea de Stiinte Economice 

Calendar de cazare

 

11 Iunie 2019 In Știri

ULBS SMART 2019

Ai o idee inovativă? Aplică!
A fost lansat Programul ULBS SMART Programul de burse de excelență pentru proiecte inovative și soluții studențești. Competiția este organizată de ULBS cu scopul de a sprijini financiar studenţii ULBS (nivel licenţă şi master – mai puţin studenţii din anii terminali) ȋn realizarea unor proiecte ce presupun dezvoltarea și utilizarea tehnologiei, a digitalizării sau a oricăror metode innovative și la dezvoltarea unor produse / servicii inovative din domeniile STEAM (science, technology, engineering, art, math) care răspund unei nevoi a comunității și care au potențial de comercializare pe piață.
Programul ȋşi propune finanțarea unor proiecte inovatoare care pornesc de la faza de idee, pe care ulterior studenții o rafinează treptat și o transformă într-un produs viabil menit să îmbunătățească actul educațional respectiv să îmbunătățească calitatea vieții.
Finanțarea proiectelor din cadrul Programului ULBS SMART se acordă sub forma unei burse de excelență pentru proiecte inovative. Bursa de excelență pentru proiecte şi soluţii inovative poate fi cumulată cu altă categorie de bursă.
Se pot înscrie în competiția de burse de excelență pentru proiecte şi soluţii inovative și studenții care în trecut au beneficiat de alte forme de burse.
Bugetul total al Programului ULBS SMART 2019 pentru anul universitar 2019/2020 este de 70.000 EUR și este finanţat din donaţia Fundației Hasso Plattner.
Prima etapă de înscriere în program va fi închisă la data de 28 iunie, ora 12. Proiectele se depun la decanatele facultăților, cu completarea Cererii de finanţare – punctul A: Ideea.
Metodologia de desfășurare a competiției poate fi consultată accesând:
http://cercetare.ulbsibiu.ro/proceduri.html

06 Iunie 2019 In Știri

stire hartii3Mai jos regăsiți atașat procesul verbal de selecție a studenților care beneficiază de tabere 2019.

Afișat la ora 10:45, 6.06.2019

Termen de contestație: 48 de ore de la afișarea procesului, la secretariat DECANAT.

Proces verbal de selecție (.pdf)

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Iunie 2019
joomla visitor