Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Luni, 04 Februarie 2019
04 Februarie 2019 In Știri

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANII I ȘI II!

ÎNSCRIERILE PE OPȚIUNI LA DISCIPLINA EDUCAȚIE FIZICĂ PENTRU SEMESTRUL II SE FAC ONLINE ÎN PERIOADA 01.02-22.02.2019.

 

URMAȚI INSTRUCȚIUNILE DE MAI JOS:

Pasul 1

Accesati linkul aplicatiei https://inscrieresportulbsibiu.ga/

Pasul 2

Cititi instructiunile de utilizare si apasati butonul “VREAU SA MA INSCRIU”.

Pasul 3

Cititi in intregime regulamentul de desfasurare a orelor de sport si apasati butonul “PASUL URMATOR”.

Pasul 4

Orele de sport se desfasoara in doua locatii, la sala de sport a Facultatii de Stiinte si la sala de sport a Academiei Fortelor Terestre. La acest pas trebuie sa ALEGETI LOCATIA dorita apasand butonul cu numele salii alese.

Pasul 5

Orele de sport se desfasoara odata la doua saptamani. La acest pas trebuie sa alegeti in care saptamana doriti sa luati parte la ora de sport – PARA SAU IMPARA.

Pasul 6

In cadrul orelor de sport se practica mai multe sporturi, la acest pas fiind necesara alegerea celui droit. La sala Facultatii de Stiinte (RATIU) se practica: badminton, baschet, volei si fotbal, iar la sala de la Academiei Fortelor Terestre (AFT) se practica: fitness, volei si tenis de masa.

Pasul 7

Dupa ce ati apasat pe butonul cu sportul dorit, va aparea un calendar din care veti putea alege ZIUA SAPTAMANII in care doriti sa va prezentati la ora de sport (la sala de pe Ion Ratiu activitatile se desfasoara de luni pana vineri, iar la sala de la AFT doar in ziua de vineri).

Pasul 8

Selectati INTERVALUL ORAR dorit din ziua aleasa.

Pasul 9

In acest stagiu e necesar sa completati toate campurile din fereastra deschisa dupa ce ati selectat intervalul orar dorit. Datele necesare sunt numele, prenumele, emailul, o parola (se va crea automat un cont din cadrul caruia veti putea verifica detaliile inscrierii dumneavoastra – va puteti loga cu emailul si parola pentru vizualizarea profilului), facultatea si specializarea (pot fi selectate dintr-o lista) si anul in care sunteti (poate fi selectat dintr-o lista). Pentru a fi aprobata inscrierea, e necesar sa folositi date reale. Imediat dupa inscriere veti fi redirectionat catre pagina de profil.

Nota: in cazul in care aveti dificultati la inscriere sau aveti intrebari, folositi formularul de contact sau chatul din cadrul aplicatiei pentru a ne contacta.

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Luni, 04 Februarie 2019
joomla visitor