Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Mai 2017
25 Mai 2017 In Evenimente

Pliant Concurs 2017 final fata verso 1

 

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vă invită să participați la Noaptea Cercetătorilor 2017, un eveniment european de mare amploare care oferă publicului larg ocazia de a se întâlni cu cercetători din diverse domenii și de a lua parte la acţiuni ştiinţifice inedite, organizate într-o atmosferă distractivă şi neconvenţională.

Regulament concurs ”Sibiul cercetătorilor – știință, tehnologie și cultură”

19 Mai 2017 In Știri

stire gaudeamussO nouă serie de absolvenți ai Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu își va prezenta rodul muncii din timpul studenției, în fața întregului oraș. După ani de în care au învațat și s-au format pentru ceea ce urmează în viața reală, studenții vor fi sărbătoriți în Piața Mare a Sibiului, într-o nouă ediție a Gaudeamus – sărbătoarea absolvenților.

În 24 mai, de la ora 17,00, pentru cei peste 2000 de studenți, facultatea se va încheia într-un mod grandios. În cea mai importantă zi din viața academică a studenților, alături le vor fi profesorii care le-au îndrumat pașii, conducerea univesității, reprezentanți ai autorităților publice, părinții, rudele sau prietenii. Evenimentul din Piața Mare va cuprinde parada universităților și ceremonia de absolvire a studiilor universitare dar și un concert al trupei Domino.

A devenit obișnuință ca roadele muncii de la ULBS să fie recunoscute, activitățile didactice și de cercetare de la Sibiu fiind apreciate atât în țară cât și în străinătate. Dovadă stau numeroasele parteneriate cu instituții academice din întreaga lume, proiectele comune și schimburile de studenți și cadre didactice. În vremuri de cumpănă pentru întreg sistemul de învățământ, ULBS a continuat să se dezvolte, să facă performanță.

 În 2017, Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu are în componentă 9 facultăți, peste 14.000 de studenți. 23 centre de cercetare, 2000 de locuri de cazare, 920 locuri la cantină, 83 de programe de licență și 120 programe de master.

GAUDEAMUS – Sărbătoarea absolvenților 2017 este o acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

14 Mai 2017 In Evenimente

50econ”Când nu știi cine ești, ajungi să-i imiți pe alții” – Suada Agachi
Vrei să-ți mărești stima de sine aflând principii, tehnici și strategii aplicate și demonstrate din cele mai vechi timpuri? Vrei să descoperi cum poți să le aplici chiar tu? Vino miercuri, 17 Mai 2017 în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, începând cu ora 13:00 pentru a avea acces la toate informațiile pe care le dorești și răspunsuri la toate întrebările pe care le ai.

11 Mai 2017 In Știri

stire camineMai jos aveti calendarul si regulamentul de cazare pentru anul universitar 2017-2018.

Calendar (.pdf)

Regulament (.pdf)

10 Mai 2017 In Evenimente

50iecsLucian Blaga" University of Sibiu, Romania - Faculty of Economic Sciences - organizes in May 12-13, 2017 24th International Economic Conference – IECS 2017

Papers may cover topics in Economics, Business Administration, Management, Marketing, Tourism, Corporate Finance, International Finance, Accounting, Banking, Insurance and Business Informatics.

Your experience and ideas are very interesting for us and for all the participants and you are welcome to participate.
Convinced that your taking part in the Conference will grant the success of this impressive event, we thank you and we deem our full appreciation.


Hope to see you soon at the 24th International Economic Conference in Sibiu – IECS 2017!

09 Mai 2017 In Știri

stire bancaAvem placerea sa va aducem la cunostinta organizarea in data de 15 mai a.c. a primului targ specializat, dedicat industriei bancare, de job-uri, stagii de practica si internship-ri disponibile in banci: O CARIERA IN BANKING – OPORTUNITATI SI PROVOCARI.

Evenimentul este organizat sub egida Asociatiei Romane a Bancilor, in parteneriat cu Institutul Bancar Roman si are urmatoarele sectiuni:

  • o prima sectiune are caracter educational si se desfasoara sub forma unei mese rotunde, la care participa directori de resurse umane din banci, care vor aborda subiecte de interes pentru tinerii interesati de o cariera in banking: abilitatile personale care contureaza profilul ideal pentru banking; cum evaluezi daca job-ul ti se potriveste?; cum iti redactezi CV-ul pentru a fi relevant in procesul de selectie; cum te pregatesti pentru sustinerea interviului?; etc. 
  • a doua sectiune o reprezinta speech-ul motivational Dialoguri despre viata si cariera sustinut de Anca SIGARTAU – Doctor in Arte Magna cum Laudae, actrita, cantareata, regizoare, coach, profesor de teatru 
  • a treia sectiune va fi dedicata targului de cariera: posturi pentru pozitii new entry, stagii de practica, internship-uri disponibile in banci pentru studenti, masteranzi si tineri absolventi.

 

Detalii despre eveniment sunt disponibile si in fisierul de ai jos.
Invitatie (.pdf)

08 Mai 2017 In Știri

stire carieraCentrul Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu în parteneriat cu Academia Forţelor Terestre “Nicolae Balcescu” Sibiu, Centrul Militar Județean Sibiu și Cercul Militar are plăcerea de a vă invita să participaţi în data de 11 mai 2017 la o nouă ediţie a Târgului de Carieră “Student Jobs”.

Deschiderea evenimentului va avea loc la Cercul Militar, Bulevardul Victoriei nr.3-5, la ora 10.00.

Târgul de Carieră ”Student Jobs” este un eveniment ce vine în întâmpinarea nevoilor studenților de a cunoaște oportunitățile de dezvoltare profesională în cadrul unor agenți economici din județul Sibiu și din țară.

Partenerii principali ai evenimentului sunt BEARING POINT și Top Tech SRL.

Alături de aceștia participă la eveniment companiile, HARTING ROMÂNIA, MARQUARDT, STEFANINI, INDSOFT, VISMA SOFTWARE SRL, KROMBERG&SCHUBERT, ADECCO, BEARING POINT, NTT DATA, KUKA SYSTEMS, SYKES, GENERALI ASIGURĂRI, DESCLEEMA EASTERN EUROPE SRL, PHILIPS, PPRO FINANCIAL LTD, CEPROCS, KFC, AJOFM Sibiu.

03 Mai 2017 In Evenimente

iweek event smallDragi studenți, avem plăcerea de a vă invita să participați la prelegerile organizate in cadrul evenimentului "International Week of Lucian Blaga University of Sibiu", în perioada 8-12 mai 2017. Aflat la cea de-a patra ediție, acest eveniment reunește la Sibiu, peste 50 de cadre didactice din universități internaționale de renume, din mai mult de 25 de țări. 

Accesând link-ul următor, aveți posibilitatea de a vă înregistra la una sau mai multe prelegeri din domenii diverse: https://goo.gl/forms/u2xl7gmRrvEO0eLv2

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Mai 2017
joomla visitor