Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Aprilie 2017
30 Aprilie 2017 In Știri

stire carieraANUNȚ PROCEDURĂ RIDICARE DIPLOMĂ DE STUDIU, ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR PROGRAMELOR DE LICENȚĂ, MASTER ŞI DOCTORAT DIN CADRUL ULBS

În conformitate cu procedura operațională PO-ULBS-CCOC-03 aprobată în ședința de Senat nr. 1411 din 30.03.2017, toți absolvenții programelor de studiu de licență, master şi doctorat din cadrul ULBS, care au absolvit începând cu promoția 2010/2011, au obligativitatea, înainte de a se prezenta la Biroul Acte Studii pentru ridicarea actului de studii, să parcurgă următoarele etape preliminare:

  1. Completarea online a Chestionarului de monitorizare a inserției pe piața muncii a absolventului ULBS prin accesarea link-ului: http://cariera.ulbsibiu.ro/informatii-utile/chestionare/ si aici: http://www.ulbsibiu.ro/ro/studenti/
  2. În urma completării chestionarului, absolventul va primi pe e-mail în format electronic Fișa absolventului ULBS avizată de către Centrul Consiliere și Orientare în Carieră (C.C.O.C.) din cadrul ULBS. Dacă nu va primi pe e-mailul declarat această fișă, se va prezenta personal la Centrul Consiliere și Orientare în Carieră (C.C.O.C.) în vederea ridicării Fișei absolventului ULBS avizată.
  3. Cu Fișa absolventului ULBS completată și avizată de C.C.O.C., și printată de către absolvent, acesta se va prezenta la Biroul Acte Studii în vederea ridicării actelor de studii.
  4. Personalul de la Biroul Acte Studii nu va elibera actele de studii decât dacă absolventul se prezintă cu Fișa absolventului ULBS avizată de C.C.O.C.
  5. Pentru clarificări vă rugăm să contactați Centrul Consiliere și Orientare în Carieră la datele de contact de mai jos:

 

Str. Lucian Blaga, nr. 2A, parter, sala 04,

Telefon/fax: 0269/224094

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

20 Aprilie 2017 In Știri

stire tabaraUniversitatea Lucian Blaga din Sibiu a primit 144 de locuri pentru tabăra studențească din 2017. Cererile pentru tabără se depun în perioada 24 aprilie - 22 mai 2017 în sala EM2.

Mai jos puteți vizualiza metodologia si anexele care trebuiesc completate.

Metodologie (.pdf)

Anexa 3 (.xls)

Anexa 4 (.doc)

Anexa 8 (.doc)

11 Aprilie 2017 In Știri

stire fullbrightFulbright a lansat competitia Fulbright Student, adresata studentilor si doctoranzilor romani, pt. burse de masterat sau de cercetare doctorala (non-degree) in Statele Unite, in anul academic 2018-2019. Mai multe detalii in imaginile/pdf-urile atasate.

De asemenea, marti, 11 aprilie, intre 17:30-18:30 doua studente care au beneficiat de aceasta bursa vor povesti despre experienta lor si vor raspunde la eventualele intrebari. Studentii se pot inregistra online si pot accesa webinarul de oriunde.

06 Aprilie 2017 In Știri

stire burseMai jos aveti lista cu studentii beneficiari de bursa.

Contestațiile pentru burse se pot depune vineri 07.04.2017 orele 08-14.00 la Decanatul Facultății!

Lista burse (.pdf)

03 Aprilie 2017 In Evenimente

50japanE.S. Domnul Kisaburo Ishii Ambasadorul Japoniei în România va fi prezent în cadrul Conferinței: Outlook on Japan.

Tema conferintei: Outlook on Japan: Politics, Economy and Culture
Loc si data: Sala Senatului (de la Medicina), 6 aprilie, ora 10.

Vă așteptăm!

outlook on japan afis Conf Sibiu min

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Aprilie 2017
joomla visitor