Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: August 2016
10 August 2016 In Știri

stire ncNOAPTEA CERCETĂTORILOR

30 Septembrie 2016

Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu organizează Noaptea Cercetătorilor 2016, un eveniment european de mare amploare care le oferă sibienilor ocazia de a se întâlni cu cercetători din diverse domenii și de a lua parte la acțiuni științifice inedite, într-o atmosferă distractivă și neconvențională.

În cadrul acestui eveniment, în data de 30.09.2016 începând cu ora 16,00 vă așteptăm la Facultatea de Științe Economice (Calea Dumbrăvii 17) pentru a participa la diverse concursuri cu premii, jocuri și prezentări pe teme economice destinate publicului de toate vârstele.

Activități

• Călătorie virtuală în jurul lumii (Turism digital 3D) – 2-15,15+ ani
Presupune accesarea aplicațiilor concepute pentru turismul virtual, fiind o modalitate relaxantă de a vizita obiective turistice folosind ochelarii Cardboard.

• Workshop Pictat pe tricouri - Colour in Europe – 2-10 ani, locuri limitate
Presupune pictarea steagurilor țărilor UE pe tricouri pe care le punem la dispoziția participanților. utilizând culori speciale pentru material textil rezistente la apă.

• European Corner -Economy and Trade (jocuri cu premii) 2-10 ani cu programare
Constă în organizarea unor jocuri/quiz-teste pe teme de economie europeană (EURO RUN, BANKNOTE PUZZLE etc.).

• MONOPOLY cu firmele partenere (joc cu premii) – 10-15, 15+ ani, locuri limitate
Presupune desfășurarea unui joc de tranzacții imobiliare/globale, cu bani fizici/monedă electronică, în care câștigătorii (jucătorii care devin cei mai bogați și reușesc să-și falimenteze partenerii) vor fi premiați de firmele partenere.

• Joc de întreprindere (joc cu premii) – 15+ cu programare
Constă în utilizarea jocului MESE de simulare managerială în care participanţii iau 5 tipuri de decizii economice (capacitate de producţie, investiţii de capital, marketing, cercetare/dezvoltare şi preţ) cu privire la compania lor.

• Bani IQ(concurs cu premii) – 15+ cu programare
Presupune utilizarea unui program de educaţie financiară ce se adresează unui public larg, prin care participanţii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre concepte financiare cum ar fi: buget, planificare, investiţii, venituri şi cheltuieli, credite, risc financiar, etc.

• Banii pe net (concurs cu premii) – 15+ cu programare
Presupune utilizarea unui program online de educaţie şi popularizare a comerţului electronic în rândul copiilor și adulților.

Programările se fac la numarul de telefon: 0760427336

01 August 2016 In Știri

stire admitere finalMai jos aveți lista cu rezultatele finale la admitere din sesiunea iulie 2016.

Rezultate finale pentru licență la admitere
Rezultate finale pentru master la admitere

ATENTIE! Candidatii care au platit prima transa din taxa de scolarizare si au glisat pe locuri bugetare sunt rugati sa depuna o cerere la secretariatul Facultatii de Stiinte Economice in perioada 01.08-09.08 orele 10.00 – 13.00.

Cei care doresc sa primeasca banii numerar, dupa ce au facut cererea si au lasat-o la secretariatul de Stiinte Economice, ii pot ridica de la casieria ULBS in zilele de 09.08 si 11.08 intre orele 13-15:30.

Cei care nu fac in aceste doua saptamani cerere, vor putea doar in luna septembrie sa isi recupereze banii.

ATENȚIE! Pentru ridicarea banilor trebuie sa va prezentați cu chitanța în original!

Cerere recuperare taxă (.pdf)

 

Notă: La programul de master Expertiză contabilă și audit au fost suplimentate 4 locuri la buget din redistribuire de la programul de master Management financiar și bancar internațional.

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: August 2016
joomla visitor