Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Marți, 15 Noiembrie 2016
15 Noiembrie 2016 In Știri

stire workshopAvem deosebita plăcere de a vă invita la cele 5 Sesiuni Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti ale Universității “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, ce se vor desfăşura în perioada 08-10 decembrie 2016.
Grup ţintă: studenţi şi masteranzi ai facultăţilor din ţară şi străinătate, dar și elevi.
Scopul: Cele 5 Sesiuni Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti oferă participanţilor posibilitatea de a-şi prezenta propriile realizări şi creaţii, valorificarea capacităţii lor creative şi inovatoare, precum şi facilitarea schimbului de opinii şi idei.


DATE IMPORTANTE:
- 27 noiembrie 2016 - data limită pentru trimiterea formularului de înscriere împreună cu lucrarea in extenso;
- 09 decembrie 2016 - susţinerea lucrărilor.

 

Mai multe detalii în flyer-ul atașat (.pdf)

15 Noiembrie 2016 In Știri

stire heinnovateDragă student,

Te rugăm să ne ajuţi în implementarea instrumentului strategic HEInnovate pentru universităţi prin completarea chestionarului de pe platforma din link-ul alăturat până la data de 20 noiembrie:

https://heinnovate.eu/group-invitation/b1NkMXVycUx2aUR0ZVVxSFhTMmk0QT09

Instrumentul strategic HEInnovate a fost dezvoltat de Comisia Europeană în parteneriat cu OECD pentru a sprijini instituțiile de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenţilor pentru piața muncii.

HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate, iar în prezent 29 universități implementează instrumentul în România.

După accesarea link-ului de mai sus urmează pașii descriși AICI și parcurgere chestionarul. Traducerea chestionarului se găsește AICI.

Îţi mulțumim mult pentru colaborare!

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Marți, 15 Noiembrie 2016
joomla visitor