Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Noiembrie 2016
29 Noiembrie 2016 In Știri

stire rfbankCea mai frumoasă călătorie este întotdeauna următoarea! Începe aventura pentru “Un an liber” și poți câștiga un iPhone 7 sau o brățară Garmin fitness pe săptămână sau marele premiu de 10.000 Euro. Intră acum pe www.studentbank.ro

 

 

 

 

 

 

reiffeisen

28 Noiembrie 2016 In Evenimente

ci 50pxCaravana informaticii poposeste si la Sibiu, luni, 5 Decembrie 2016, începând cu ora 17:00, sub forma unui eveniment public. Acesta va avea loc la Universitatea “Lucian Blaga” – sala Aula Magna, iar intrarea va fi liberă.

Caravana Informaticii își propune să încurajeze mediul economic românesc să își susțină singura sa poveste majoră de succes. Domeniul IT&C este unul în care am avut și avem un cuvânt de spus în dialogul tehnologic global și acest lucru trebuie cunoscut de români, în special de tinerii care își propun să aibă o traiectorie profesională realistă în raport cu lumea în care trăim.

23 Noiembrie 2016 In Evenimente

primul meu 50pxULBS în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri pentru România HUB vă invită la primul meu Business Plan.

primul meu business plan

15 Noiembrie 2016 In Știri

stire workshopAvem deosebita plăcere de a vă invita la cele 5 Sesiuni Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti ale Universității “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, ce se vor desfăşura în perioada 08-10 decembrie 2016.
Grup ţintă: studenţi şi masteranzi ai facultăţilor din ţară şi străinătate, dar și elevi.
Scopul: Cele 5 Sesiuni Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti oferă participanţilor posibilitatea de a-şi prezenta propriile realizări şi creaţii, valorificarea capacităţii lor creative şi inovatoare, precum şi facilitarea schimbului de opinii şi idei.


DATE IMPORTANTE:
- 27 noiembrie 2016 - data limită pentru trimiterea formularului de înscriere împreună cu lucrarea in extenso;
- 09 decembrie 2016 - susţinerea lucrărilor.

 

Mai multe detalii în flyer-ul atașat (.pdf)

15 Noiembrie 2016 In Știri

stire heinnovateDragă student,

Te rugăm să ne ajuţi în implementarea instrumentului strategic HEInnovate pentru universităţi prin completarea chestionarului de pe platforma din link-ul alăturat până la data de 20 noiembrie:

https://heinnovate.eu/group-invitation/b1NkMXVycUx2aUR0ZVVxSFhTMmk0QT09

Instrumentul strategic HEInnovate a fost dezvoltat de Comisia Europeană în parteneriat cu OECD pentru a sprijini instituțiile de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenţilor pentru piața muncii.

HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate, iar în prezent 29 universități implementează instrumentul în România.

După accesarea link-ului de mai sus urmează pașii descriși AICI și parcurgere chestionarul. Traducerea chestionarului se găsește AICI.

Îţi mulțumim mult pentru colaborare!

14 Noiembrie 2016 In Știri

stire burseContestațiile se depun marți 15.11.2016 orele 9:00-15:30 la Decanatul Facultății.

Listă Burse (.pdf)

Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Noiembrie 2016
joomla visitor