Stiinte Economice

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Stiinte Economice - Articole filtrate după dată: Octombrie 2016
26 Octombrie 2016 In Știri

stire erasmus2Are loc selecția ERASMUS+ pentru semestrul II.

In vederea organizării selecției studentilor pentru mobilități în cadrul Programului Erasmus+ (semestru al II-lea), vă rugăm ca până în data de 04.11.2016 orele 15 să depuneti dosarul de concurs la secretariatul Facultății de Științe Economice (Decanat).

Interviul pentru selecția ERASMUS+ va avea loc joi 10.11.2016 la DECANAT la orele 14:00.

Dosarul trebuie sa cuprindă urmatoarele documente:

  • formular de candidatură
  • CV Europass
  • Scrisoare de motivație redactata in limba straina
  • Extras dupa situatia scolara a semestrului/semestrelor/anului/anilor precedenti
  • Atestat de cunoastere a limbii straine
  • fotocopii ale diplomelor şi atestatelor profesionale obţinute de candidat (opţional)

 

Rezultatele selecției vor fi comunicate în data de 11.11.2016

Pentru detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formular candidatură (.pdf)
Locuri disponibile (.pdf)

26 Octombrie 2016 In Știri

stire eduhub2Cea de a doua etapă a întâlnirilor motivaționale din cadrul proiectului ”Edu Hub Laboratorul de antreprenori”, organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc în 27 octombrie, de la ora 15,00, în Aula Magna.

După ce spătămâna trecută, Bianca Dăncilă și Dragoș Anastasiu și-au prezentat poveștile de antreprenori, de această dată, în fața studenților se vor afla Anabela Luca şi Dhaniel Nora.

”Edu Hub Laboratorul de antreprenori” este un program dezvoltat de ULBS împreună cu RBL. ”Acest modul de antreprenoriat urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial, a abilităților necesare și a unei idei de afacere (proprie sau bazată pe o oportunitate identificată în piață), care, la final, va fi prezentată către  investitori (pentru a primi finanțare)”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector al ULBS.

Mai multe detalii pe: http://www.ulbsibiu.ro/ro/evenimente/events.php?news_id=2763

24 Octombrie 2016 In Știri

stire burseDosarele pentru subvenție individuală de sprijin pentru cazare se depun la EM2 în perioada 25.10.2016 - 05.11.2016 între orele 12:00-15:00, conform documentelor atașate.

Documente necesare pentru subvenție

Cerere (.pdf)

18 Octombrie 2016 In Evenimente

50econSpecial Economic Research Center Course on Game Theory, Prof. Marius Ochea, Université Cergy-Pontoise

The Economic Research Center of Lucian Blaga University of Sibiu is pleased to invite all academics, students and researchers interested, to attend the "Introduction to Evolutionary Game Theory" course which is to take place at the headquarters of the Faculty of Economic Sciences (no.17, Calea Dumbravii Street) on Thursday, the 27th of October, from 14.00 to 16.30, in Room EM9 . The course is delivered by Marius Ochea, PhD, THEMA, Associate Professor at Université Cergy-Pontoise, France. The access is free!

18 Octombrie 2016 In Evenimente

50econSpecial Economic Research Center Session on Academic Writing, Prof. Alexandru Minea, Université d’Auvergne

The Economic Research Center of Lucian Blaga University of Sibiu is pleased to invite all academics, students and researchers interested, to attend a course on Academic Writing, held by prof. Alexandru Minea, Ecole d’Economie & CERDI, Université d’Auvergne, Directeur du Master Recherche Développement International, France. This event will be organized on Tuesday, the 25th of October, from 17.00 to 18.30, in Room EM9, from the Faculty of Economic Sciences (no.17, Calea Dumbravii Street). The access is free!

17 Octombrie 2016 In Știri

stire eduhub2Acest modul de antreprenoriat urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial, a abilităților necesare și a unei idei de afacere (proprie sau bazată pe o oportunitate identificată în piață), care, la final, va fi prezentată către investitori (pentru a primi finanțare).

Dezvoltat în parteneriat cu fundația Romanian Business Leaders (RBL), acest modul îmbină informațiile livrate de către antreprenori, în cadrul a 10 workshop-uri, cu sfaturile din experiența acestora. În cadrul fiecărei sesiuni vei avea parte de exerciții practice prin care vei identifica o idee de afacere (dacă nu ai deja una) și vei lucra în continuare pentru dezvoltarea ei, astfel încât să îți lansezi afacerea proprie și să o prezinți în fața unor investitori.

Facebook: https://www.facebook.com/ulbs.eduhub/

13 Octombrie 2016 In Știri

stire burseDosarele pentru acordarea burselor sociale și de excelență se depun în perioada 17.10.2016 - 28.10.2016 la Secretariat EM2, între orele 12:00 - 15:00! 

Actele necesare întocmirii dosarului de bursă socială și de bursă de excelență se regăsesc în regulamentul de acordarea a burselor atașat pe site-ul facultății.

Regulament

02 Octombrie 2016 In Știri

Orar pentru semestrul I din anul universitar 2016-2017.

 

Licenta:

Anul 1 (.xls)
Anul 2 (.xls)
Anul 3 (.xlsx)

Master (anul 1 și 2):

B2 (.doc)
B4 (.doc)
B8 (.doc)
B9 (.doc)
C1 (.doc)

Anunț ore sport anul I și II

Înscrierile pe opțiuni la Educație Fizică se fac începând cu data de 05.10.2016 până în data de 21.10.2016 în intervalul orar 10:00 – 14:00 la Sala de Sport din cadrul Facultății de Științe (Str. I. Rațiu nr. 5-7)

Profesori:

  • Anul I – Alexandru Hulpuș (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
  • Anul II – Sandu Vlad
Sunteți aici: Home Despre Știri & Evenimente Articole filtrate după dată: Octombrie 2016
joomla visitor