KeepCalling te susține la început de carieră!

În 2015, KeepCalling a inițiat programul “KeepCalling te susține la început de carieră” în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Parteneriatul dintre KeepCalling și Facultatea de Științe Economice ULBS, un parteneriat unic, la nivel național, prin obiectivele, acțiunile și rezultate urmărite, s-a realizat pe baza unei inițiative comune de a reuni mediul privat cu mediul academic. Astfel studenții specializării Marketing pot să obțină competențele și abilitățile necesare pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Noile dezvoltări în marketing au schimbat radical modul în care firmele comunică și construiesc relații cu clienții, cum stabilesc strategii de promovare și cum pot să obțină avantaj competitiv în cadrul unui mediu de business dinamic și complex.

La Științe Economice ULBS, în cadrul programului de studii de Marketing, împreună cu partenerii de la KeepCalling, pregătim profesioniști pentru a acoperi cererea ridicată de locuri de muncă în domeniul marketingului.

În acest context, KeepCalling, prin experiența în marketing online, a oferit și continuă să furnizeze o abordare practică și aplicată studenților de la Marketing din cadrul Facultății de Științe Economice ULBS.

Sprijin financiar pentru
80+ studenți

În anul 2015, KeepCalling a contribuit la relansarea acestui program de elită prin finanțarea taxelor de studii pentru 31 de studenți și a continuat sprijinul acordat pentru 23 de studenți în 2016, 16 studenți în 2017, iar în 2018 a finanțat 10 studenți care au fost admiși pe locurile cu taxă la specializarea Marketing. De asemenea, începând cu 2016, KeepCalling a finanțat taxele de studii ale studenților din anii 2 și 3 cu media mai mare de 8 și care au ocupat locuri la taxă.

Workshop-uri,
prezentări și dezbateri

Pe parcursul celor 4 ani de colaborare, pe lângă subvenționarea taxelor de studii, parteneriatul între KeepCalling și Facultatea de Științe Economice ULBS a fost dezvoltat prin diferite workshop-uri, prezentări și dezbateri cu studenții. Astfel, studenții pot să obțină competențe și abilități în ceea ce privește utilizarea instrumentelor de realizare și implementare ale strategiilor de marketing online.

Stagii de practică

Începând cu 2016, respectiv cel de-al doilea an de studii al primei generații, studenții au beneficiat de suportul KeepCalling prin realizarea de stagii de practică profesională. Astfel, studenții au fost implicați în activități de marketing și au realizat campanii de promovare online sub îndrumarea și coordonarea mentorilor din cadrul echipei dedicate de marketing a KeepCalling.

  • În 2016-2017, studenții au avut oportunitatea să promoveze turismul local în mediul online, respectiv evenimentele “Șezatoarea de la Avrig”, “Ziua Fotografiei Naturii de la Săliște” și “Servus Transilvania Fest”.
  • În 2017-2018, KeepCalling a coordonat studenții în cadrul practicii profesionale, prin care aceștia au contribuit la realizarea de campanii de promovare ale unor organizații non-profit locale, respectiv Crucea Roșie – filiala Sibiu, We Help, A.L.E.G. și Animal Life.
  • În 2018-2019, practica profesională coordonată de KeepCalling continuă cu o nouă generație, studenții de la Marketing urmând să fie implicați în realizarea de campanii de marketing pentru noi proiecte ale organizațiilor non-profit locale, cum sunt Crucea Roșie – filiala Sibiu și Animal Life.
Admitere 2020

Parteneriatul între KeepCalling și Facultatea de Științe Economice ULBS va continua și pe parcursul anului 2020-2021. Compania va acorda sprijin financiar primilor 5 studenți acceptați la specializarea Marketing pe locurile cu taxă, a căror medie de admitere este peste 8.

Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375

Vezi toate articolele

Științe Economice ULBS

Facultatea de Științe Economice - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

admitere.economice@ulbsibiu.ro
+4 0269 210 375